Dobrodošli u Vodice

Naša kuća smještena je u mirnom dijelu Vodica i samo je pet do deset minuta hoda udaljena od gradskog centra i promenade. Naši apartmani sa tri zvjezdice su udobno i moderno uređeni, i svaki ima veliku spavaću sobu, te kompletno opremljenu kuhinju. S time je dostupno sve što Vam je potrebno za samostalnu opskrbu. Uz to svi apartmani imaju modernu kupaonicu s tušem, terasu ili balkon, klima uređaj i satelitski TV.


Budući da nam je Vaše zadovoljstvo jako bitno, veliku pažnju polažemo na kvalitetu i čistoću usluge. Našim gostima također nudimo vlastita parkirališna mjesta, te po dogovoru i uz novčanu naknadu, uslugu prijevoza od i do zračnih luka Zadar i Split. Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju telefonski ili putem E-Maila na hrvatskom i njemačkom jeziku.


Već danas se razveselite odmoru u našim apartmanima i upoznajte Vodice u svim svojim nijansama.


Drago nam je što Vas kao gosta možemo pozdraviti u našoj kući i želimo Vam ugodan i opuštajući boravak u našim apartmanima.


Uz srdačne pozdrave


Obitelj Romić

Romic - Apartmani
http://croatia.hr/de-DE/Homepage
odmor u Hrvatskojhttp://croatia.hr/hr-HR/Naslovna

Obitelj Romić srdačno Vas pozdravlja u Vodicama.


Veselimo se da ste posjetili našu internet-stranicu i možda već pronašli apartman za Vaš odmor u Vodicama. Odlučili ste se za pravo odredište.

Vodice su smještene na Jadranskoj obali 10 km sjeverozapadno od Šibenika i nekoliko godina uzastopno su proglašene trećim najomiljenijim gradom na dalmatinskoj obali.

Uživajte u Vašem odmoru na dugačkim kamenim i pješčanim plažama i iskoristite bogate turističke i gastronomske ponude, te raznovrsne mogućnosti kupnje. Širok kulturni i zabavni program, kao i mnogobrojne mogućnosti za izlete, rekreaciju i sport sastavni su dio turističke ponude grada Vodice.

Otkrijte ljepotu Nacionalnih parkova Kornati i Krka koji se nalaze u neposrednoj blizini Vodica i odmorite se od Vaše svakodnevice.

Home

ApartmaniApartments_HR.html
DolazakAnfahrt_HR.html
HOME_DE.html
HOME_ENG.html

Kontakt

Obitelj Romić


Petra Berislavića 4

22211 Vodice

Croatia


tel: +385 22 441 050

    mob: +385 99 828 2661


e-mail:

info@romic-apartments.com